Valitsemme kehyksemme pääasiallisesti oman maahantuontimme kautta, jolloin voimme pitää hinnan järkevänä ja laadun korkealla. Käymme läpi jokaisen kehyksen ennen kuin laitamme sen hyllyyn, jotta voimme olla varmoja, että ne täyttävät korkeat vaatimuksemme. Otamme pääsääntöisesti vain yhden jokaista valitsemaamme kehystä, jotta voimme tarjota yksilöllisiä kehyksiä, joita ei tule vastaan usein.

Linssit

Käytämme silmälaseissamme laadukkaita Essilorin linssejä. Essilor on maailman johtava silmälasilinssien valmistaja.  Asiakkailtamme saadun palautteen mukaan Essilorin linsseihin on helppo tottua ja niillä näkeminen on tarkkaa kaikille etäisyyksille.  Jotakin linssivalmistajan luotettavuudesta kertonee myös linssireklamaatioiden erittäin vähäinen määrä. Kaikilla Essilorin linsseillä on tyytyväisyystakuu.

Yksilöllisten tavoitteiden kautta entistä parempi tarkkuus

Kaikki silmät ovat erikokoisia ja -muotoisia. Silmälasien käyttäjien on tähän asti täytynyt tyytyä keskiarvomittauksiin, joissa kaikilla oletetaan olevan samanlainen silmä. Tämän vuoksi linssien optiset ominaisuudet eivät ole parhaat mahdolliset aiheuttaen epätarkkuutta näkemiseen. Nyt voimme mitata silmäsi yksilöllisesti. Asiakkaat, joilla hyödynnetään Eyecode-mitoitusta, saavat linsseihinsä huomattavasti paremman tarkkuuden.

VisiOffice

Eyecode-mittaus suoritetaan Essilorin edistyksellisellä Visioffice-laitteella, jossa käytetään virtuaalista todellisuutta ja videomateriaalia. Eyecode on silmien etäisyyden, sijainnin ja liikkeiden muodostama ainutlaatuinen koodi. Essilor on ensimmäinen, joka pystyy mittaamaan sen ja käyttämään sitä linssien hionnassa riippumatta siitä, käyttääkö asiakas yksi- vai moniteholinssejä. Eyecoden myötä ei tarvitse enää välittää keskimääräisistä oletuksista ja niiden tuomista epätarkkuuksista.

Varilux S-Series - maailman paras moniteholinssi

Innovatiivinen Varilux S –sarja on moniteholinssien uusi sukupolvi. Näkemisen tulee olla virheetöntä ja vaivatonta kaikissa tilanteissa. Varilux S –sarja poistaa perinteisten moniteholinssien rajoitteet: ongelmat lukiessa, epävarmuuden kävellessä portaita, ja tasapainottomuuden tunteen, kun kaikki tuntuu liikkuvan vaikka ympäristön pitäisi pysyä paikoillaan.

Piilolinssit

Piilolinssit saat hankittua vaivattomasti Lakeuden Optiikan verkkokaupasta!

 

Kehykset

Assoluto

Huurtumattomat Optifog-linssit ovat nappivalinta myös aurinkolaseihin!

Pirkko, Kempele

Olipas loistava valikoima kehyksiä! Olo oli kuin karkkikaupassa; ihania kehyksiä!

Elisa, Kempele

Eyecode teki moniteholinssien käytöstä entistä helpompaa!

Liisa, Liminka